ONS KLIMAAT
MEER DAN EEN KANTOORGEBOUW

Maak kennis met onze community

Een werkklimaat om te presteren

Image

Prins Heerlijk

Op de begane grond van The Rise bevindt zich Prins Heerlijk. Prins Heerlijk is een gastvrijheidsgerichteorganisatie die jongeren met een verstandelijke beperking of functiebeperking de mogelijkheid biedt om nieuwe vaardigheden op te doen. Vijf dagen in de week verzorgt Prins Heerlijk een heerlijk lunchbuffet. Hiernaast zijn zij het eerste aanspreekpunt bij de receptie, en zijn zij verantwoordelijk voor de vergaderruimtes en de verzorging van de planten.

Image

Locals Coffee Bar

Bij koffiebar Locals geniet je van de lekkerste koffie gemaakt van de fijnste selectie koffiebonen. Elke week branden eigenaren Rachel en Shenol de bonen vers in hun eigen eigen branderij. Hier bestel je de lekkerste espresso’s, cappuccino’s of dirty chai lattes. Enjoy!
Image

General Manager

Als general manager leidt Dennis de operatie van The Rise. Naast dat hij eigenaar is van The Health Club zorgt hij er samen met alle betrokken partijen voor dat het de huurders aan niks te kort komt.
Image

The Rise Healthclub

In The Rise wordt er voor gezorgd dat jij er een gezonde lifestyle op nahoudt met voldoende beweging! Als

trainers van The Rise Healthclub zijn Dennis en Corneil verantwoordelijk voor het gezond houden van de huurders. Deze twee gemotiveerde personal trainers leren je graag alles over fitness en voeding.

Image

BM Sigortam

10e verdieping

BM Sigortam is gespecialiseerd in het vergelijken van verzekeringen en doet dit al meer dan 20 jaar zelfstandig. Met een breed scala aan verzekeraars, kunnen zij u de verzekering aanbieden die het
beste bij u en het risico past.

Image

SolidBriq

8e verdieping

Ondernemers kunnen met SolidBriq groeien in woninginvesteringen. Met eerlijke, betaalbare en transparante hypotheken brengen zij jouw plannen tot leven.

Image

Edwards Lifesciences

8e verdieping

Edwards Lifesciences is pionier op het gebied van patiëntgerichte medische innovaties voor structurele
hartaandoeningen. Met hun bewezen expertise en toewijding aan kritische zorg en chirurgische monitoring, staan ze aan de top van medische technologie en bieden ze patiënten in meer dan 100 landen wereldwijd betrouwbare, toonaangevende zorg.

Image

Rolande

7e verdieping

Rolande gelooft in een toekomst zonder fossiele brandstoffen voor vrachtwagens. Daarom helpen ze organisaties om over te stappen op schone brandstoffen zoals LNG en Bio-LNG, zodat zij samen een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Zo dragen ze bij aan een schonere, duurzamere wereld van morgen.

Image

GGN

4e, 5e, 6e verdieping

Bij GGN hebben ze een missie: problematische schulden voorkomen. Ze zetten zich in om mensen in beweging te krijgen. Soms met een stevige aanpak, maar meestal

met een helpende hand om zo de schuldenproblematiek aan te pakken.

Image

Buro Fervent

3e verdieping

Buro Fervent is gespecialiseerd in het vinden van de juiste kandidaten voor technische industrieën. Of het nu gaat om tijdelijke of vaste functies, zij helpen je om de juiste ingenieurs en managers te vinden die perfect bij je organisatie passen.

Image

UC Group

3e verdieping

UC Group is een interim- en adviesbureau, gerund door ondernemers. Zij geloven dat vakmanschap in
combinatie met ondernemerschap de sleutel

biedt tot succesvolle advisering en
uitvoering.

Image

PIM Proces & Advies

3e verdieping

PIM adviseert en begeleidt zowel opdrachtgevers als opdrachtgevers rondom procesbeheersing. Hierbij wordt specifiek gelet op de samenwerking,

klantwaarde en kwaliteit.

Image

Prologis

2e verdieping

Prologis is een toonaangevende aanbieder van bedrijfsruimtes in de Benelux, met een breed aanbod aan
hoogwaardige opslag- en distributiecentra.

Hun locaties zijn strategisch gelegen, waardoor klanten toegang hebben tot belangrijke transportroutes door heel Europa. Prologis heeft ook grondposities voor ontwikkeling in de Benelux.

Image

Techsharks

2e verdieping

Ze hebben één gemeenschappelijke ambitie; de beste werkgever zijn in de proces- en maak industrie. Alles in hun manier van werken draait om hun specialisten, hun haaien. Techsharks: haaien (mensen) die ertoe doen voor bedrijven die ertoe doen.

Image

IkPas

3e verdieping

IkPas is een paraplucampagne. Dat wil zeggen dat veel organisaties aanhaken bij het organiseren van deze actie. Allereerst doen alle 26 GGD’s en 10 verslavingszorginstellingen in Nederland mee. Daarnaast is het KBO/PCOB een samenwerkingspartner als het gaat om het organiseren van IkPas voor senioren. Ook is er een internationale samenwerking met Alcohol Change UK, omdat IkPas de Nederlandse variant is van Dry January. 

Image

CashFLOWS

begane grond

CashFLOWS helpt ondernemers om grip te krijgen op hun financiën en hun bedrijf succesvol te laten groeien. Ze bieden ondersteuning bij cashflowmanagement, interne organisatie, bedrijfsfinanciering, conflictoplossing en andere ondernemersvraagstukken.

Image

Correct Solutions

begane grond

Correct Solutions richt zich op procesoptimalisatie en innovatieve mechanisatie-oplossingen om bedrijven te
helpen kosten te besparen. Ze bieden advies op maat op het gebied van management en bedrijfsvoering met als doel om de efficiëntie van uw bedrijf te maximaliseren en uw winst te vergroten.

Image

Bureau voor evenementen

begane grond

Bureau voor evenementen richt zich op het organiseren van waardevolle en onderscheidende evenementen met een wow-factor. Met een creatieve, persoonlijke en moderne twist is hun doel om bedrijven te helpen onvergetelijke evenementen te organiseren die impact maken.

Image

Equans

Zuidtoren

Equans is wereldleider in technische dienstverlening en maakt deel uit van de internationale Bouygues groep. Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie, digitale en industriële transitie. Dit doet het bedrijf in Nederland met 5.500 medewerkers op 29 locaties. 

MEER DAN EEN KANTOORGEBOUW

We creëren een klimaat om te presteren