IkPas kiest voor The Rise

22 november 2023

In een wereld die constant in beweging is, is het soms nodig om van omgeving te veranderen om nieuwe inspiratie en energie te vinden. Dat geldt ook voor organisaties en stichtingen zoals IkPas, een stichting die zich inzet voor positieve verandering in levensstijl. Sinds september 2023 heeft IkPas een kantoorruimte in The Rise.

IkPas, opgericht door Martijn Planken en Rob Bovens, is een stichting die mensen positief stimuleert om een pauze in te lassen in hun alcoholconsumptie. Het idee is simpel maar krachtig: een maand zonder alcohol kan zoveel moois teweegbrengen. Martijn: “Het draait niet alleen om het stoppen met drinken, maar vooral om wat je moet doen als je besluit om even niet te drinken. Deze benadering is niet beperkt tot alcohol; het kan worden toegepast op alle gedragspatronen, dus ook roken of het eten van suiker.”

Gedeelde werkruimte

Dit partnerschap bracht de behoefte aan een gedeelde werkruimte met zich mee. “Tot voor kort bevond IkPas zich in een kantoor in Nijmegen, terwijl alle betrokkenen in Brabant woonden”, legt Martijn uit. “Toen de pandemie toesloeg, werkten we tijdelijk vanuit huis, maar er ontstond al snel een verlangen naar een gedeelde werkplek.”

De beslissing om een kantoorruimte in The Rise te betrekken, kwam voor Martijn na een meeting die ze in het gebouw hadden met hun partner ASEGA. “Ik was onder de indruk van de atmosfeer en voorzieningen die The Rise te bieden had”, vertelt Martijn. “De locatie is niet alleen nabij, maar straalt ook een warme en gezellige sfeer uit. De keuzes van materialen en de aandacht voor detail in de
inrichting maken de sfeer van The Rise echt uniek. De receptie en ontvangstvoorzieningen dragen ook bij aan de positieve ervaring.”

‘Ik was onder de indruk van de atmosfeer en voorzieningen die The Rise te bieden had’

Wat The Rise onderscheidt van andere kantoren is de mogelijkheid om als klein bedrijf klanten te ontvangen en vergaderingen te organiseren. “De ruimte is flexibel en biedt een scala aan faciliteiten. Voor IkPas, een klein team, is dit van grote waarde. Daarnaast vinden we het leuk omringd te zijn door andere kleine bedrijven op dezelfde verdieping, wat een gevoel van gemeenschap bevordert.”

Uitstekende catering en koffie

Een paar van de aspecten die Martijn aanspraken, waren de kwaliteit van de catering verzorgd door Prins Heerlijk en de uitstekende koffie geserveerd door Locals. Voor een latte macchiato hoeft hij niet ver te zoeken, want Locals biedt de gewenste kwaliteit. Martijn merkt op dat zelfs de automaatkoffie op de afdelingen beter is dan bij de meeste andere kantoren in Nederland.

‘We vinden het leuk omringd te zijn door andere kleine bedrijven opdezelfde verdieping, wat een gevoel van gemeenschap bevordert’

De keuze van IkPas om zich tevestigen in The Rise is niet alleen een verandering van werkruimte, maar een bewuste stap in de richting van een inspirerende omgeving waar kwaliteit, flexibiliteit en een gevoel van gemeenschap samenkomen. Dit past perfect bij de missie van IkPas om positieve verandering te stimuleren.

MEER DAN EEN KANTOORGEBOUW

We creëren een klimaat om te presteren