Heeft jouw werkplek wat energie nodig?

6 november 2023

In de moderne kantoorjungle kan een vleugje natuur de sleutel zijn tot een gezonde, gelukkige en productieve werkomgeving. En hoe bereik je dat? Nou, door kantoorplanten toe te voegen, natuurlijk! In The Rise vind je veel kantoorplanten. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar doen ook wonderen voor je gemoedstoestand en gezondheid door de luchtzuiverende werking. In deze blog delen we onze top 6 kantoorplanten die jouw werkplek kunnen opfleuren.

 1. Sansevieria (Vrouwentongen)
  Deze plant is als de Superman onder de kantoorplanten. Hij zuivert de lucht en is praktisch onverwoestbaar. Zelfs als je denkt dat je geen groene vingers hebt, kun je deze plant goed verzorgen. Zorg ervoor dat je hem niet te veel water geeft en laat de grond tussen gietbeurten in drogen.
 2. Ficus lyrata (Fiddle-leaf Fig)
  Deze plant is als een filmster onder de kantoorplanten: groot, indrukwekkend en gewoon prachtig. Hij heeft niet veel aandacht nodig. Plaats hem in helder, indirect licht en geef water wanneer de bovenste laag van de grond droog aanvoelt.
 3. Aglaonema (Chinese Evergreen)
  De Chinese Evergreen komt in allerlei kleuren en patronen en is net als een kameleon. Hij past zich aan bijna elke lichtomstandigheid en voegt een vleugje kleur toe aan je kantoor. Houd de grond gelijkmatig vochtig en vermijd te veel direct zonlicht.
 4. Dracaena marginata (Madagaskar Drakenbloedboom):
  Als je wat drama wilt toevoegen aan je kantoor, is de Madagaskar Drakenbloedboom de juiste keuze. Hij heeft stijlvolle, opvallende bladeren en geeft genoeg aan een klein beetje licht. Geef de Dracaena water wanneer de bovenste laag van de grond droog aanvoelt.
 5. Monstera Deliciosa (Gatenplant)
  Wil je dat je kantoor er Instagram-waardig uitziet? Voeg een Gatenplant toe! Zijn opvallende bladeren
  maken indruk zonder veel moeite. Plaats hem in helder indirect licht en houd de grond licht vochtig.

MEER DAN EEN KANTOORGEBOUW

We creëren een klimaat om te presteren